Joanna Kurki Sivuston tehtävä ja tavoite on julkaista ajatuksiani jotka toivottavasti herättävät edes muutaman ihmisen ajattelua. Lisäksi on tavoitteena tuottaa näkyvyyttä joka osaltaan auttaa saavuttamaan tämänhetkisen työllistymistavoitteeni. Eli pääsyn kansanedustajaksi 2011 alkaen.

Pitäisikö pesän saannista tehdä jokamiehenoikeus?

Pitäisikö pesän saamisesta, tehdä 'miesten' kansalaisuusoikeus?

Laasasen ja horsmalahden tekstien valossa tuntuu että heteromiesten oikeudesta saada pesää pitäisi tehdä erityislaki, jolla taattaisiin heille riitävästi seksiä.

Ymmärrän kyllä että merkittävästi vammaisilla voi olla liki ylitsepääsemättömiä ongelmia omien tarpeidensa kanssa, mutta minusta tässä ollaan kuitenkin eri kertaluokan ongelmissa.

Tietenkään minä en tiedä tarpeeksi asianomaisten tilasta voidakseni sanoa mistä oikeasti on kyse. Vaikutelmaksi vain jää että kyse olisi suunnilleen samasta kuin jos minä vaatisin oikeutta kilpailla maratonilla skootterilla, kun olen niin huonokuntoinen etten jaksaisi juosta koko matkaa.

 

kirjoitettu puhelimella.. ennen excel-koetta. muotoilen paremmin sitten kotona.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (40 kommenttia)

Vieras (nimimerkki)

Aromipesässä on voimakkaat aromit.

nainen (nimimerkki)

sun pesääs nyt ei kukaan haluaisi

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Yleisenä kysymyksenä.. Pitäisikö tämmöiset anonyymi-roskat poistaa vai jättää? Suurta informaatioarvoa näillä ei ole, eikä mielestäni huvittavuuskaan ole oikein toimiva peruste.

Tuomas Hako

Oma tekstisi on niin surkeaa roskaa, että miksi se pitäisi yleensä jättää tänne?

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Oikeastaan mieluummin ainakin tässä vaiheessa vielä jätän tämän esille, tiedän kyllä että monet kirjoittajat poistelevat tekstejään miten sattuu ja hyvinkin yksinvaltiaasti sensuroivat erimielisiä kommentteja.

Mielestäni kirjoituksessani on kysymys enemmänkin ilmaan heitetystä ajatuksesta ja keskustelun avauksesta kuin ehdottoman totuuden esittämisestä. Palautteen laadusta voinen päätellä että joko ajatukseni ei kiinnostanut suuremmin tai sitten ajankohta vain oli harvinaisen huono.

No, sitä voi oppia. Ensikerralla taasen jotain muuta.

Kari Hurtta (nimimerkki)

Joanna Kurki:
Mielestäni kirjoituksessani on kysymys enemmänkin ilmaan heitetystä ajatuksesta ja keskustelun avauksesta kuin ehdottoman totuuden esittämisestä. Palautteen laadusta voinen päätellä että joko ajatukseni ei kiinnostanut suuremmin tai sitten ajankohta vain oli harvinaisen huono.

Panu Horsmalahti sai komentoijat kirjoittamaan että

(En jaksa luetella enempää näitä.)

Kun kirjoitat asiasta, niin komentoijien on hankalampi tulkita tämä henkilökohtaiseksi ongelmaksi ja hyökätä tällä perusteella. Nyt he eivät tiedä kuinka muodostaisi hyökkäyksen. Toki sait osan tämän typpisistä vastauksista myös täällä.

Henry Laasanen

"Laasasen ja horsmalahden tekstien valossa tuntuu että heteromiesten oikeudesta saada pesää pitäisi tehdä erityislaki, jolla taattaisiin heille riitävästi seksiä."

Minkä tekstini valossa?

Ei ainakaan tämän tekstin.

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4891...

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Minun piti lisäämän blogaukseeni että tämän postauksen takana on suurimmaksi osaksi Horsmalahden tuoreet kirjoitukset ja kommentit blogin ulkopuolella.

Minulla on taasen ensiviikolla paljon soveliasta aikaa kun meille opetetaan Wordin käyttöä ja asiakirjoja hitaimman mukaan edeten. Luulen että taidan käyttää osan siitä ajasta lukien Gradusi aiheesta. Onko se vielä yhteneväinen nykyajattelun kanssa vai onko jotain oleellisia muutoksia?

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Heh, miksipä ei. Ovathan jokamiehenoikeuksia nykyään ainakin ravintomenot, vaatemenot, vähäiset terveydenhuoltomenot sekä henkilökohtaisesta ja kodin puhtaudesta, paikallisliikenteen käytöstä, sanomalehden tilauksesta, televisioluvasta, puhelimen käytöstä ja harrastus- ja virkistystoiminnasta aiheutuvat menot sekä vastaavat muut henkilön ja perheen jokapäiväiseen toimeentuloon kuuluvat menot. (Laki toimeentulotuoesta, 1. luku, 7 a §) Varmasti moni mies luopuisi isosta osasta edellä mainittuja, jos voisi vaihtaa ne pesän saamiseen.

Henry Laasanen

Sosialismi ja hyvinvointivaltio itse asiassa huolehtivat kaikkien muiden perustarpeiden ja lukemattomien muiden tarpeiden säällisestä tyydytyksestä.

Vieras (nimimerkki)

Kyllä atm miesten on vaan tyydyttävä sen oikeuden kohdalla "oman käden oikeuteen. Voihan sitä sitten väliin vaihtaa kättä kun tekee vierasta mieli.

intrigööri (nimimerkki)

Näin joulua lähestyttäessä kelpaisi vaikka pikku pipari.

Vieras (nimimerkki)

Pikku pipari olis ok. Ei tarvi olla mikään kirkkovene.

Vieras (nimimerkki)

Ehkä komein kommenttiraita kolmeen kuukauteen, Jee, ripsarin ydin, eli täyte.

einari (nimimerkki)

Homot kaappiin ja pesää värkkäämään!

Vieras (nimimerkki)

Jaa näyttää, että olet sylnyt liikaa kebabbia.
Suomalainen mies saa pesää no promböem, mutta hävettävin näky on helsingin kaupungissa juhannus, kun siellä "mä oon niin kaunis" muijat jopa 3 tumman pojan toimesta saatetaan kotibileisiin. Tosin monet eivät jaksa sinne asti vaan osoite on kaisaniemen puisto.

Miksiköhän mulattilasten räjähdysmäinen määrä osoittaa ja mitä?

Kun muualta ei saa niin on otettava hätätapaukselta eli somalilta.

Vieras (nimimerkki)

Toiset saa pesää tai hanuria silloin kun haluavat,oli sitten hetero tai homo/lesbo,toiset eivät sitten millään paitsi jos maksavat.
Luonnon laki.

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Kiitos kommentista.. Siis rekisteröitämmttömien kirjoittajien heittelemien kommenttien taso tuntuu olevan suurelta osin niin heikkoa että harkitsen rekisteröinnin vaatimista.

Toisaalta, en haluaisi pakottaa ihmisiä antamaan tietojaan tämäntapaisille palveluille vain voidakseen kommentoida blogiani, mutta mitä ilmeisimmin vastuullinen kirjoittelu avoimella paikalla on asia joka ei kaikilta ota sujuakseen.

Yksi vaihtoehto olisi kommenttien esitarkastus, mutta se hidastaa vastausten näkymistä ja keskustelua. Etenkin kun en ole aina pöytäkoneen äärellä, eikä tämä sivusto toimi täysin kunnolla kännyköillä.

Samppa Haapavaara

Siinä meillä piraatti.

Anonyymeille turpa kiinni. Täti määrää, ja pitää huolen pesästään.

Kari Hurtta (nimimerkki)

Samppa Haapavaara:
Anonyymeille turpa kiinni.

ei kirjautunut tai rekistöröitymätön ≠ anonyymi

rekistöröitymätön ⊥ anonyymi

Kari Hurtta (nimimerkki)

Vieras:
toiset eivät sitten millään

Joo, maailma on julma.

Pena (nimimerkki)

Avauksesi oli niin typerä, että ihme olisi, jos siihen asiallisia kommentteja tulisi.

Pekka Siikala taas diggaa kaikkea typerää, joten luonnollisesti hän sellaista "asiallisesti" kehuu

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Sanopa sinä, miten asia olisi pitänyt ottaa esille. Siis jos tuollainen ongelma oikeasti on merkittävällä osalla Suomalaisista miehistä, niin eikö asiasta ainakin pitäisi voida keskustella. Jos taas ongelmaa ei oikeasti ole, olisi tämäkin hyvä tietää.

Tunnustan että otsikko on jonkin verran provokatiivinen, mutta tämän tapaisella palstalla näkyvyys on kuitenkin niin rajallista että huomiota on saatava nopeasti, ennen kuin teksti on lipsahtanut kolmannelle tai neljännelle sivulle.

Helpointa tietenkin olisi olla vaikkapa YLE:n sponsoroima postaaja, koska he saavat automaattisesti etusivutilaa ja näkyvyyttä. Mutta sieltäkin tuntuu tulevan vain jo vanhentuneen homohääkeskustelun lämmittelujä.

Eero Lehtonen

Deletoi jälkikäteen huonoimmat kommentit. Tuosta laista en tiedä, mutta ainakin tasa-arvoa miettivissä toimikunnissa harvoin on miehiä se minulle on jäänyt Laasasen teksteistä mieleen ei niinkään pesän saanti.

Kari Hurtta (nimimerkki)

Joanna Kurki:
Siis jos tuollainen ongelma oikeasti on merkittävällä osalla Suomalaisista miehistä, niin eikö asiasta ainakin pitäisi voida keskustella. Jos taas ongelmaa ei oikeasti ole, olisi tämäkin hyvä tietää.

Onko tähän liittyvistä asioista minkäänlaista tilastoa?

Jos ei ole, niin asiasta on hankala keskustella, kun se (siis keskustelu) menee heti inttämiseksi.

Pena (nimimerkki)

En normaalisti heittäisi tälläistä, mutta kun itse aloitat, niin sanottakoon rehellisesti, että kuvasi yhdistettynä avaukseesi, tuli mieleeni, että toivoisit tälläisen lain tulevan, jotta voisit ilmoittautua vapaaehtoiseksi.

Erityisesti kuvottaa se, että yhdistät Laasasen tällaisten vaatimusten esittäjiin. Panusta en tiedä, mutta eikös se ole puoluetoverisi?

Onko tämä piraattien keksimä tapa päästä otsikoihin?

Miesedeustaja ehdokas otsikoi blogin naisten pakkoseksillä ja naisedustaja toistaa saman otsikon, mutta eri merkityksessä.

Kuuleppas, pitäkää pillunne, ainakin minun puolesta. EVVK

Eli ongelmaa ei ole esittämässäsi muodossa. Ja huomaan, ettei sinua oikea ongelma edes kiinnosta, kun tälläiseen yhdenmiehen provokatiiviseen avaukseen tartutaan muka merkittävän monen suomalaismiehen osana.

Samppa Haapavaara

Sananvapaudessa on se hieno puoli, että saa julkisesti osoittaa olevansa idiootti.

Kari Hurtta (nimimerkki)

Pitäisikö pesän saamisesta, tehdä 'miesten' kansalaisuusoikeus?

Laasasen ja horsmalahden tekstien valossa tuntuu että heteromiesten oikeudesta saada pesää pitäisi tehdä erityislaki, jolla taattaisiin heille riitävästi seksiä.

Tämä kuulostaa hiukan radikaalilta.

Minusta kyseessä on laajempi kokonaisuus.

Tuo ei sinällään ihmetytä. Kuten aiemmin totesin niin eka kerta™ oli 28 vuotiaana.

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Normaalisti en niin välittäisi kirjautumattomista kirjoituksista, mutta tuo 28v maininta riittää perusteluksi.

Sain muuta kautta palautetta mm. siitä että kuulemma ei kaikille naisillekaan riitä niitä miehiä. Tiedä sitten, ehkä kyse on hieman samasta kuin työnteossa. Kysyntä ei kohtaa tarjontaa?

Kari Hurtta (nimimerkki)

Normaalisti en niin välittäisi kirjautumattomista kirjoituksista

En pidä siitä, että jokaiselle sivustolle pitäisi rekistöityä ja pitää yllä tunnusta ja salasanaa.

Esiinnyn omalla nimelläni. Kuten huomaat, nimi on linkki kotisivulle. Jos haluaa nähdä sen naaman, niin se löytyy tuolta…

Kari Hurtta (nimimerkki)

Joanna Kurki:
Tiedä sitten, ehkä kyse on hieman samasta kuin työnteossa. Kysyntä ei kohtaa tarjontaa?

Niin, molemmin päin. Ja sitten saakin jotain muuta kuin on kuvitellut hankkivansa.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Valtio voisi sponssata seminaareja tältä äijältä niin aloittelijoille kuin edistyneillekin. Hyvin näkyi natsaavan: http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/arkistot/ri...

bmad (nimimerkki)

Kyllä seksi, samoin kuin läheisyys on perustarve, mutta toisaalta myös sellainen perustarve, joka on tavattu jättää helposti tyydyttämättä. Biologisen perinteen lainalaisuudet ohjailevat luontokappaleita joskus kuolemaan ennenaikaisesti tai jäämään ilman seksiä, eikä ihminen ole vapaa suhtautumaan toisiin siten, että seksin harrastaminen voisi olla kenen tahansa kanssa kivaa.

Faktatietoa:

* Yleisestiottaen seksittä jääneet kuolevat 10-30 vuotta muita aikaisemmin.
* Seksittä jäävät ovat yleensä miehiä, koska naiset biologisesti etsivät partneria vaativin statusperustein ja käyttävät samoja miehiä
kumppaneina.
* Seksittä jäävät voivat opetella elämäntyylejä, joissa seksittömyys ei nouse niin suureen rooliin.
* Osasyy seksittömyyteen voi olla huonossa hygieniassa, kunnossa tai henkisessä velttoudessa.
* Yhteiskuntamme on seksuaalipuritaaninen, vaikka toisin väitetään.
* Koska elämä ei ole pelkkää seksiä, eikä kuolinvuoteella keskustella seksikokemuksista, seksi ei ole elämän korkein funktio, mutta toisaalta ei myöskään oikeus lukea sanomalehtiä ole tärkeä.
* Seksin kieltäminen perusoikeutena voikin olla monelle yhtä kova paukku, kuin sanomalehtien tilaamisen ja saamisen vaikeuttaminen tai esim. mielivaltaiset matkustuskiellot, esim. että "sinä et saa mennä pois Euroopasta, koska sulla on niin lyhyt muna".

Kari Hurtta (nimimerkki)

Laasasen ja horsmalahden tekstien valossa tuntuu että heteromiesten oikeudesta saada pesää pitäisi tehdä erityislaki, jolla taattaisiin heille riitävästi seksiä.

Laasasen kirjoitus "Nuorten miesten naisettomuuden matematiikkaa" kyllä sivuaa tätä, mutta ei tuossa kyllä erityisesti seksistä puhuta.

Tässä yhteydessä kirjoitus "Miksi miehillä on enemmän partnereita?" voi myös olla relevantti. Tähän yhteyteen sopiva arvaus on:
7. Huonosti naismaailmassa pärjäävät miehet saattavat jättää vastaamatta kyselyihin kokonaan, koska vastaaminen on psykologisesti epätyydyttävää.

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Totta.. Laasanen ei katsomani mukaan sano sitä niin suoraan kuin mitä Horsmalahti on ilmaissut omissa kirjoituksissaan. Mutta se tarve on selkeästi ollut motivaattorina hänelläkin, on se sitten ilmaistu avoimesti tai ei.

Tuli muuten pikaisesti katsottua sivuasi.. Effin jäsen ja iki.fi osoite kertovat ihan aktiivisuudesta. Tosin tunnustan että vaikka olen itsekkin Effin jäsen olen viimeisen puoluen vuoden aikana liittynyt sekä Feisbookkiin, US puheenvuoroihin että hankkinut Android-kännykän.

Perusluonteeltani olen niitä jotka eivät mielellään itsestään niin numeroa pidä, mutta jossain on se raja että jos haluaa ääntään kuuluville niin täysin huomaamattomissa on mahdoton pysyä. Ja nykyinen hallinto on niin pahasti metsässä noitten lakiensa kanssa että jonkun on pakko tehdä jotain.

Kari Hurtta (nimimerkki)

Joanna Kurki:
Tuli muuten pikaisesti katsottua sivuasi.. Effin jäsen ja iki.fi osoite kertovat ihan aktiivisuudesta.

Noi ei kyllä aktiivisuudesta kerro. Ja Tietoyhteiskuntapuoluekin meni mönkään. Te olette paljon paremmin onnistuneet. ☺

Sivullani ei mielestäni sanoa että olen EFFIn jäsen (vaikka se pitääkin paikkansa).

Kari Hurtta (nimimerkki)

Joanna Kurki:
Mutta se tarve on selkeästi ollut motivaattorina hänelläkin, on se sitten ilmaistu avoimesti tai ei.

Rivien välistähän voi lukea mitä lukija haluaa.

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Totta tuokin. Olen jo luvannut itselleni kaksi asiaa:
1) En enää kommentoi kummankaan heidän kirjoituksiaan aiheeseen liittyen. ennen kuin olen lukenut ne uudelleen joskus rauhallisemmalla ajalla.
2) Jos sitten uudelleen luvun jälkeen olen asiasta eri mieltä kuin nyt, niin ilmoitan siitä sekä tällä foorumilla että heille henkilökohtaisesti.

Sitä en ole vielä luvannut itselleni milloin tuo uudelleen luku tapahtuu.

Vieras (nimimerkki)

Älä huoli, kuvastasi päätellen ei ainakaan sinulta ole kukaan varmasti pesää vaatimassa. Vai siitäkö se kenkä nyt puristaakin?

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Voisin kommentoida argumentoinnin perusvirheistä, anonyymistä postittajasta jne.. Mutta ei se ole mielestäni oleellisin asia.

Oleellisinta on se kuuluuko koko kysymys tänne? Siis tiedän että arkoja asioita kommentoidessaan tulee tökkineeksi ihmisten herkkiä kohtia ja herättäneeksi (anonyymien) lukijoiden reaktioita.

Vastauksena kysymykseen, olen ihan tyytyväinen nykyiseen seksin määrään ja laatuun. Jonotusnumeroita ei ole saatavilla... :-)

Toimituksen poiminnat