Joanna Kurki Sivuston tehtävä ja tavoite on julkaista ajatuksiani jotka toivottavasti herättävät edes muutaman ihmisen ajattelua. Lisäksi on tavoitteena tuottaa näkyvyyttä joka osaltaan auttaa saavuttamaan tämänhetkisen työllistymistavoitteeni. Eli pääsyn kansanedustajaksi 2011 alkaen.

Tukiryhmän vaalitili avattu, saa lahjoittaa jos siltä tuntuu.

  • Piraattilogo
    Piraattilogo

Olen pitkään miettinyt että kehtaanko yleensä laittaa esille tilitietoja. Siis vaikka tuttavani ovatkin kehoittaneet minua lähtemään ehdokkaaksi ja ovat tukemassa tätä projektia, on mielestäni jotenkin noloa joutua pyytämään tutuilta ja tuntemattomilta rahaa vaalityön kulujen kattamiseen.

Mutta koska kerran Kokoomuslainen pelifirman johtaja ja Vihreitten istuva kansanedustaja kehtaavat tukiryhmineen lahjoituksia pyytää, niin kai sitten asia on laitettava liikkeelle. Ainakin heillä kummallakin on todennälköisesti paremmat henkilökohtaiset tulot kuin minulla (työmarkkinatuki).

Tukiryhmän käytössä olevan tilin numero on Nordea 104535-668891, lahjoituksista sekä rahojen käytöstä pidetään kirjaa ja ne julkaistaan aikanaan Piraattipuolueen ohjeiden mukaisesti. Tarkemmat tiedot avoimuudesta sekä lahjoitukset puolueelle osoitteessa http://ostapiraatti.fi/

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Vieras (nimimerkki)
Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Tukiryhmä eduskuntavaaleja varten. Muutin ilmoitustekstin selkeämmäksi.

Henry Bjorklid

Tunnut ihan yhteistyökykyiseltä ja fiksuja ajatuksiakin sulla on.
Toivon menestystä

Henry (peruspäiväraha) + Kossu- ja Vissy-kissa

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Kiitos kommentista, sitä yrittää tulla toimeen vaikka mielipiteet ja näkemykset asioista aina tuntuisikaan olevan. Aina se ei onnistu, mutta parantaahan voi vissiin jokainen.

Petri Muinonen

Laita keräyslupanumero näkyviin aina kun tilinumerokin, koska muuten jostain lähtee rikosilmoitus alta aikayksikön.

Vai oletteko tämänkin suhteen piraatteja? Ehkäpä niin! ;)

James Hirvisaari

Lupaa ei tarvita:

- - -

RAHANKERÄYSLAKI

5 § (16.7.2010/685)
Luvanvaraisuus
Rahankeräys saadaan toimeenpanna vain viranomaisen antamalla luvalla (rahankeräyslupa).

Rahankeräyslupaa ei tarvita päiväkodin ryhmän, koululuokan tai vakiintuneen opinto- tai harrasteryhmän suorittamaan rahankeräykseen, jos rahankeräyksen toimeenpanoon liittyvistä tehtävistä vastaa täysivaltainen henkilö. Rahaa saadaan kerätä päiväkodin ryhmän, koululuokan, opinto- tai harrasteryhmän, päiväkodin, koulun tai muiden tahojen järjestämissä tilaisuuksissa, jos kerätyt varat käytetään opiskelun tai harrastustoiminnan edistämiseen.

Rahankeräyslupaa ei tarvita myöskään kokoontumislaissa (530/1999) tarkoitetun yleisen kokouksen järjestäjän kokoukseen osallistuvien keskuudessa suorittamaan rahankeräykseen silloin, kun yleinen kokous järjestetään sisätiloissa.

Rahankeräyslupaa ei tarvita myöskään yleisissä vaaleissa ehdokkaana olevan tukemiseksi yksinomaan toimivan yhdistyksen eikä puoluelain (10/1969) 8 §:n 1 momentissa tarkoitetun puolueyhdistyksen kampanja-aikana järjestämään rahankeräykseen vaalikampanjan kulujen kattamiseksi. Kampanja-ajaksi luetaan ajanjakso, joka alkaa kuusi kuukautta ennen vaalipäivää ja päättyy kaksi viikkoa vaalipäivän jälkeen.

Veli Hyvönen

No ei heru rahaa. Toi koko piraattipuolue on ihan vitsi.

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Sinulla on vapaus sanoa noin ja kirjoittaa noin. Ja jos minusta on kiinni, niin saat jatkaa itsesi ilmaisua vielä tulevaisuudessakin. Kehoitan kuitenkin tarkistamaan eduskunnan hyväksymät lait ja asetukset ennekuin menet sanomaan ettei tässä olisi asiaa takana.

Sanomisen vapaus kun on semmoinen asia, että kun se on kerran mennyt niin sen takaisin saamiseen ei vallankumoista pienempi tahdo riittää koska johtoportaan mielestä hiljainen ja kurinalainen lammaslauma on se mukavin.

VeliSynkkä (nimimerkki)

Hoppista Tytsyä !

Mikäs on sun vaalipiirisi ?

Ketkä kilpailijoita ?

Paljon tarvitsisit ääniä ?

VS

Vieras (nimimerkki)

Vastaapas tähän (siis kuka vaan):

Miten nykyään vaalitukea tuetaan verotuksellisesti?

Tarvitsen kattavan vastauksen joltain asiaa tuntevalta.

Olen jo lahjoittabut nuutaman femman, ja aion masinoida laajemman lahjoituksen, jonka tekisin mieluiten yritykseni kautta. Jos mainoksesta tulee lasku, onko sen alv kohdeltavissa samoin kuin esim. työvälineiden alveja kohdellaan? miten siihen laskun alvittomaan osaan suhtaudutaan?

Joku kovasti rahaa keräävä kokkari voisi tyhmää sivistää; nyt on sinulla, rouva tiura, mahdollisuus valaista amatööriä.

Ei ole pakko olla kokkari, eli asioista perillä oleva amatöörikin saa vastata.

Kiitti.

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Taisi tulla väärään osoitteeseen tuo kysely. Siis minä en ole Tiura, enkä edes kokkari. Kehoittaisin kysymään ennemmin joltain verotuksen tai kirjanpidon ammattilaiselta, minä en ole kumpaakaan niistä..

Toimituksen poiminnat