Joanna Kurki Sivuston tehtävä ja tavoite on julkaista ajatuksiani jotka toivottavasti herättävät edes muutaman ihmisen ajattelua. Lisäksi on tavoitteena tuottaa näkyvyyttä joka osaltaan auttaa saavuttamaan tämänhetkisen työllistymistavoitteeni. Eli pääsyn kansanedustajaksi 2011 alkaen.

Piraattipuolueen syyskokous: etäosallistuminen (28.11)

  • Piraattilogo
    Piraattilogo

Piraattipuolueen syyskokous on menossa ja sitä voi seurata netissä osoitteesta http://etaosallistuminen.piraattipuolue.fi/ jonka kautta voi myös kommentoida tapahtumaa. Virallinen osallistuminen ei ole vielä mahdollista (äänestyksiin tms) mutta se tulee, kunhan tarpeelliset sääntömuutokset on tehty.

Tai jos kiinnostaa yleisemmin seurata toimintaa, kirjoituksia ja mielipiteitä, niin koostesivusto http://live.piraattipuolue.fi sisältää piraattipuolueen aktiivien blokeja, twittereitä ja Feisbook-päivityksiä.

Juuri tällä hetkellä kokouksessa on menossa kahvi/ruoka tauko. Kokous jatkuu 13:15 .

 

Oikeus korjata tekstiä pidetään. 2010 CC-BY-SA

(osa kirjoitusvirheistä tahallisia)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

16:50 työn alla ehdotusta patenttisysteemistä.. Menee ilmeisesti äänestettäväksi.

Veli Hyvönen (nimimerkki)

Tuli mieleen, että piraattipuoleen äänestäjätkin varmaan äänestävät etänä. Elikkä eivät muista tulla äänestyspaikalle.

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Olen aivan varma että jos tietokone- tai kännykkä-äänestys olisi sallittua niin piraattipuolueen äänimäärä kasvaisi paljon. Tosin toisaalta onni on siinä että suuri osa piraattien äänestäjäkunnasta on nuorta joten he halutessaan pääsevät omin avuin äänestyspaikalle eikä heitä tarvitse erikseen kyydittää ja opastaa kädestä pitäen, kuten joittenkin valtapuolueiden. :-)

Vieras (nimimerkki)

Ruotsista päätellen se on ihan mahdollista. Piraattipuolueen äänestäjäkunta on nuorta ja vanhempi väki äänestää vakaammin. Äänestäjäkunta toki vanhenee 4 vuotta vaalikaudessa, joten ongelma poistuu ajan myötä. Samalla myös lisää äänestäjiä saavuttaa äänioikeusiän.

Paniikki tulisi myös, jos äänestäjät pamauttaisivat kannatuksen piruuttaan 7%:iin juuri ennen vaaleja, noin 14 ehdokasta menisi läpi ja piraattipuolue joutuisi kylmiltään hallitusneuvotteluihin.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Piraattipuolue on täysin valmis hallitusneuvotteluihin. Tosin meidän periksiantamattomuudellamme oppositiopositio olisi melko varma.

Toimituksen poiminnat